Selecteer een pagina
Sjoukje Bonnema

Aandacht voor Beweging is op 21 maart 2018 opgericht door Sjoukje Bonnema, opgegroeid aan de Waddenkust als boerendochter:

“Ik ben in 2002 afgestudeerd in de Voeding en Gezondheid aan de Wageningen Universiteit en daarna tien jaar als onderzoeker gewerkt. Toen ik daarna weer op een akkerbouwbedrijf kwam te wonen, kon ik niet meer ‘aarden’ in mijn werk.

Het duurde een aantal jaren voordat ik weer vaste grond onder mijn voeten voelde. Want voeding en gezondheid waren nog altijd mijn passie, maar ik kon maar niet beredeneren wat er dan niet klopte.

Door meer tijd buiten door te brengen, en veel in beweging te zijn, leerde ik onderscheid te maken tussen wat ik dacht dat ik moest doen (hoofd) en wat ik echt graag wilde (hart). Mijn doel, ook wel hartsmissie, werd helder: mijn passie voor gezond leven één op één overbrengen op anderen.

Leefstijlcoach

In de herfst van 2017 startte ik met de opleiding tot leefstijlcoach aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Als (wandel)coach mensen in beweging brengen: ik voelde me meteen op mijn plek. Ondertussen volgde ik de instructeursopleiding bij Mindful Run Nederland en als vanzelf werd mijn bedrijf Aandacht voor Beweging geboren.

Met Bewust Gezond coach ik mensen met veel persoonlijke aandacht naar meer vitaliteit in hun werk en leven. Mindful Run en Walk is gericht op in beweging komen en duurzaam in beweging blijven. Twee methoden die elkaar heel mooi aanvullen. En voor mij is dit de gouden combinatie voor plezier in mijn werk en geluk in mijn leven!