Ik droom van een wereld waarin we geen coaches meer nodig hebben om weer bij onszelf te komen. Waar we op school niet meer alleen maar bezig zijn met prestaties en resultaten. Maar waar we gestimuleerd worden met levensvragen, en de antwoorden uit ons binnenste te halen in plaats van Google. We leren de kracht van onze zintuigen te benutten en te luisteren naar onze intuitie.

Deze droom heb ik niet voor niets. Mijn hele leven al houdt de vraag ‘Waarheen, waarvoor’ mij bezig:
Wat heb ik hier te doen?
Wat valt er allemaal nog meer uit het leven te halen?

Toch liep ik jarenlang het pad wat werd verwacht van een slimme meid. Vwo, een universitaire opleiding en daarmee mijn geld verdienen. Een doodlopend pad, zo voelde het, omdat ik mezelf steeds verder was kwijtgeraakt. 

Eigen pad

Acht jaar geleden ging ik bijsturen, en dook ik in de wereld van zelfontwikkeling. Zonder idee waar dit pad heen zou leiden, maar bij alles wat ik deed of leerde viel er weer een puzzelstukje op zijn plek. Want dit was mijn eigen pad. Het pad van minder denken, meer voelen en gewoon proberen.

Schrijven, yoga, reflectie, lezen, boksen, mindful run. Inmiddels kan ik me geen leven meer voorstellen zonder ontwikkeling en groei. Ik geloof dat dit onze natuurlijk staat van zijn is: de groeimindset.

Aandacht voor Beweging gaat over groeien en vrijheid maar vooral over je eigen pad volgen. Mijn bedrijf is mijn vehicel waarmee ik mezelf kan zijn, mijn waarden kan leven en mezelf kan ontplooien. En mijn lessen tegelijkertijd door te geven. Door te inspireren en te coachen draag ik bij aan het uitkomen van mijn droom. Dit had ik nooit kunnen bedenken.

Liefs, Sjoukje