Selecteer een pagina

Mijn naam is Sjoukje (40), partner van een akkerbouwer en moeder van drie tieners. Genoeg om handen zou je kunnen denken, maar ik heb ook een droom.

Ik droom van een wereld waarin we geen coaches meer nodig hebben om terug bij onszelf te komen. Waarin we het contact met onszelf niet verliezen en in burnouts terecht komen. Waar we op school niet meer alleen maar bezig zijn met prestaties en resultaten. Waar we gestimuleerd worden om de antwoorden uit ons binnenste te halen in plaats van Google. Onze zintuigen gebruiken en onze intuitie op nummer een staat.

Op deze pagina zou ik je kunnen vertellen welke opleidingen ik heb gedaan om je te overtuigen dat je bij mij moet zijn. Maar ik geloof niet in cv’s die opsommen welke papiertjes we hebben gehaald en welke functies we hebben vervuld. (nieuwsgierig naar de mijne, check gerust mijn LinkedIn profiel).

Vroeger werd ik er zelfs onzeker van. Want niemand begreep mijn keuzes op basis van mijn verleden. Wat ben ik nu trots dat ik mezelf niet meer verantwoord omdat mijn keuzes niet ‘logisch’ zijn. Maar dat ik kan vertellen dat ze gewoon goed voor mij voelden op dat moment.

Ik geloof in zuivere aandacht voor het moment. Want in het hier en nu is de plek waar ik het liefste ben, me goed kan voelen en waar ik kan groeien om de toekomst te veranderen. Mijn eigen toekomst, maar ook die van mijn kinderen en kleinkinderen.

Dat is Aandacht voor Beweging.