Op papier heb je het ‘voor elkaar’. Huisje, boompje, beestje. Maar knaagt er al een tijdje iets? Sta je op een kruispunt in je leven, voel je dat je aan het veranderen bent en anders naar de wereld bent gaan kijken?

Op school hebben we vooral geleerd om kennis te vergaren en antwoorden met ons hoofd te bedenken. Maar misschien voel jij ondertussen ook dat de antwoorden op de steeds diepgaandere vragen die je je jezelf stelt ergens anders te vinden zijn.

Voel je dat je toe bent aan een volgende groeistap, maar dat je die deze keer niet buiten jezelf moet zoeken? Dat je dichter bij jezelf mag gaan leven?

Vraag jij jezelf steeds vaker af:

 • Waarvoor kom ik in beweging?
 • Waar doe ik het allemaal voor?
 • Wat maakt mijn leven waardevol en hoe creëer ik meer zingeving?
Use your senses to make sense.

Innerlijk groeien gaat over zelfbewustzijn. Door meer aanwezig te zijn in het moment, en durven voelen, zodat je weet en voelt wat jij nodig hebt om de volgende stap te zetten. Niet meer altijd hulp nodig hebben van buiten af. Maar de bevestiging die je nodig hebt uit jezelf kunnen halen.

Je eigen intuitie en pad volgen

 • Ben jij klaar om een nieuwe stap in je leven te maken die al je dichter bij jezelf brengt?
 • Ben jij klaar voor groei en verandering en wil je deze keer echt je hart en intuïtie volgen?
 • Ben jij klaar om JA te zeggen tegen jezelf en jouw diepste verlangen en samen met mij de eerste zaadjes te planten?
 • Ben jij klaar om afscheid te nemen van hoe het hoort, hoe je het hebt geleerd en hoe iets zou moeten? Klaar om je eigen pad te volgen?

 

Ga jij met mij mee op reis naar binnen?

 

Inner GROW sessie
=

Een sessie die jou van binnen uitnodigt om te groeien. 

=

We tunen in bij je diepere bewustzijn, om de antwoorden te vinden die jou nu verder helpen.

=

We onderzoeken verschillende tools die je zelf in de toekomst kunt inzetten om intuitiever te kiezen.

=

We doen schrijfopdrachten om je verkregen helderheid en nieuwe inzichten vast te leggen.

Na deze sessie ervaar je meer rust en ruimte. Je voelt meer stevigheid om verder te groeien en daarbij op jezelf en je intuïtie te vertrouwen.

Praktisch (keuze uit ‘Op locatie’ of ‘Home edition’)

 • Op locatie: 2 uur live sessie in Kraggenburg
 • Home edition: 1 uur Zoomcoach + huiswerk voor binnen en buiten + 7 dagen onbeperkt vragen stellen via mail
 • Groeiverslag met feedback en groeitips op maat
 • Investering: 189 euro (excl BTW)
Over Sjoukje 

Van kinds af aan houden de woorden ‘waarheen’ en ‘waarvoor’ me bezig: “Wat heb ik hier te doen, en wat valt er allemaal nog meer uit het leven te halen?”

Dat ik anderen op een hele natuurlijke manier kan coachen met deze vraag lijkt nu heel logisch. Toch heb ik jarenlang mijn intuïtie verstopt. Het hoorde niet thuis in de wetenschappelijke wereld waarin ik als pienter meisje werd gezogen.

Ook al werk ik nu vooral met mijn intuitie, mijn wetenschappelijke basis (ik studeerde af als MSc Voeding en Gezondheid) blijft onderdeel van mijn aanpak. De praktijk van coachen leerde ik bij de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. En samen met mijn levenservaring is mijn eigen Inner Grow methode gegroeid.

~Hoor je je eigen stem nog?
~Wat voel jij diep van binnen?
~Waarvoor kom jij in beweging?
~Wat maakt het leven waardevol voor jou?

Zoek jij antwoord op deze vragen?

Dan ben je welkom in een van mijn sessies.
Of laat je door mij inspireren op Instagram.

 

Ben jij iemand die altijd eerst even de stem wil horen van degene met wie je gaat werken?
Ik ook!