Het huidige leven is snel en oppervlakkig. We rennen vaak voorbij aan onszelf. Zoeken antwoorden buiten ons zelf, terwijl we binnenin over zoveel wijsheid beschikken. Wijsheid over wie we zijn, wat we echt belangrijk vinden, wat goed is om te doen voor onszelf en onze omgeving. 

Je diepere laag van bewustzijn, daar waar je intuitie, je innerlijke wijsheid ligt verborgen, kun je aanboren met hulp van vragen van een goede coach. Want, dit hebben we zelf meestal niet geleerd. Maar hoe zou het zijn als je zelf altijd toegang hebt tot deze bron. Weet hoe je jezelf kunt bevragen om antwoorden te vinden op de belangrijkste levensvragen. Je innerlijke wijsheid gebruikt om problemen op te lossen of keuzes te maken. Je eigen pad zich te laten ontvouwen.

Met dit doel ontwikkel ik het Inner GROW Card Deck. Het card deck bestaat uit inzichtsvragen met als doel je bewustzijn te verruimen en je eigen verantwoordelijkheid te vergroten. Want bewustzijn en verantwoordelijkheid zijn de sleutel tot innerlijke groei.

Inner GROW Card Deck (NIEUW!)

=

Je innerlijke wijsheid leren vinden en durven vertrouwen.

=

Tijd en ruimte maken voor ontwikkeling en groei.

=

Je zelfbewustzijn ontwikkelen door vragen die je onderbewuste stimuleren.

=

Schrijfopdrachten om je inzichten te verankeren.

=

De kaarten zijn ook geschikt om in te zetten in je coachingspraktijk.

De Inner GROW coaching kaarten komen in de loop van 2021 uit.

Wil je op de hoogte blijven, alvast kennismaken met de werkwijze van het card deck, en als eerste (met korting) kunnen bestellen?

Stuur me een e-mail, dan houd ik je op de hoogte.

 

   Over Sjoukje 

   “Ik geloof dat ons leven veel meer waarde krijgt door diepere connectie. Connectie met anderen, maar allereerst met onszelf.

   In ons zelfbewustzijn ligt de sleutel. Als we onszelf begrijpen en onze innerlijke wijsheid leren gebruiken, gaan we onvoorwaardelijk houden van de persoon die we van binnen zijn. En durven we onze potentie meer te benutten.

   Meer begrip en compassie voor jezelf levert automatisch meer begrip op voor de mensen om je heen. Relaties, verbindingen met anderen, met de wereld om ons heen, zullen hierdoor verbeteren.

    

   “Het vergroten van ons zelfbewustzijn verandert ons zelf en daarmee de wereld.”