Het huidige leven is snel en oppervlakkig. We rennen vaak voorbij aan onszelf. Zoeken antwoorden buitenaf, terwijl we binnenin over zoveel wijsheid beschikken. En er is geen tijd om stil te staan. Maar toegang tot deze plek vraagt om rust en diepgang. 

Je diepere laag van bewustzijn, daar waar je intuitie, je innerlijke wijsheid ligt verborgen, kun je aanboren met hulp van een coach. Maar hoe zou het zijn als je zelf altijd toegang hebt tot deze bron. Je jezelf leert om je onbewuste gebied aan te boren en zo je bewustzijn verruimt. Je innerlijke wijsheid gebruikt om problemen op te lossen of keuzes te maken. Je eigen pad zich laten ontvouwen.

Met dit doel ontwikkel ik het Inner GROW Card Deck, en deze komt in de loop van 2021 uit. 

Inner GROW Card Deck (NIEUW!)

=

Je innerlijke wijsheid leren vinden en durven vertrouwen.

=

Tijd en ruimte maken voor ontwikkeling en groei.

=

Je zelfbewustzijn ontwikkelen door vragen die je onderbewuste stimuleren.

=

Schrijfopdrachten om je inzichten te verankeren.

=

De kaarten zijn ook geschikt om in te zetten in je coachingspraktijk.

De Inner GROW coaching kaarten komen in de loop van 2021 uit.

Wil je op de hoogte blijven, alvast kennismaken met de werkwijze van het card deck, en als eerste (met korting) kunnen bestellen?

Stuur me een e-mail, dan houd ik je op de hoogte.

 

   Over Sjoukje 

   “Ik geloof dat ons leven veel meer waarde krijgt door diepere connectie. Connectie met anderen, maar allereerst met onszelf.

   In ons zelfbewustzijn ligt de sleutel. Als we onszelf begrijpen en onze innerlijke wijsheid leren gebruiken, gaan we onvoorwaardelijk houden van de persoon die we van binnen zijn. En durven we onze potentie meer te benutten.

   Meer begrip en compassie voor jezelf levert automatisch meer begrip op voor de mensen om je heen. Relaties, verbindingen met anderen, met de wereld om ons heen, zullen hierdoor verbeteren.

    

   “Het vergroten van ons zelfbewustzijn verandert ons zelf en daarmee de wereld.”

   Meer waarde in je mailbox

   Krijg jij ook zoveel mails? 
   Schrijf je meteen uit bij alle waardeloze mailinglijsten en meld je aan voor de Inner GROW community!
   Je ontvangt uitsluitend zinvolle tips voor innerlijke groei.

   Welkom!

   YES! Je bent aangemeld voor de Inner GROW Mail. Check voor de zekerheid je SPAMbox en sla Inner GROW op als contact in je e-mail programma.