Op papier heb je het ‘voor elkaar’. Huisje, boompje, beestje. Maar knaagt er al een tijdje iets? Sta je op een kruispunt in je leven, voel je dat je aan het veranderen bent en anders naar de wereld bent gaan kijken?

Vraag jij jezelf steeds vaker af: waarvoor kom ik in beweging? Waar doe ik het allemaal voor? Wat maakt mijn leven waardevoller en hoe creëer ik meer zingeving? Voel je dat je als persoon toe bent aan een volgende groeistap en wil je hier meer tijd en aandacht aan besteden?

 

Leven is groeien. Het is onze natuur.

 We zijn gemaakt om te groeien, net als alles dat leeft in de natuur. Maar de zaadjes die je vandaag plant, komen niet meteen morgen uit. Deze hebben tijd nodig om te aarden en uit te groeien tot stevige planten en bomen. Al heb je dit misschien niet zo geleerd op school of in je werk.

Je bent gewend om meteen de beste keuze te willen maken en snel resultaat te zien. Maar duurzame verandering en innerlijke groei gaat niet over meer nadenken en harder stappen zetten. 

Duurzame transformatie gaat over een diepere connectie met jezelf, waarbij je door lagen heengaat om de vraag achter de vraag te beantwoorden. Het gaat over bewustzijn, aanwezig zijn in het moment, en durven voelen, zodat je weet en voelt wat jij nodig hebt om de volgende stap te zetten. De bevestiging die je nodig hebt, komt uit jezelf.

 

Je eigen pad volgen

 

  • Ben jij klaar om een nieuwe stap in je leven te maken? Om van baan te veranderen, je eigen bedrijf te starten, of om in je eentje een reis te maken?
  • Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en wil je deze keer echt je hart en intuïtie volgen?
  • Ben jij klaar om JA te zeggen tegen jezelf en jouw diepste verlangen en samen met mij de eerste zaadjes te planten?
  • Ben jij klaar om afscheid te nemen van hoe het hoort, hoe je het hebt geleerd en hoe iets zou moeten? Klaar om je eigen pad te volgen?

 

Ga jij met mij mee op reis?

 

 

Inner Grow sessie

=

Een sessie die jou van binnen en buiten uitnodigt om te groeien. 

=

We nemen de ruimte en zoeken de rust in jezelf op.  

=

Je traint je zelfbewustzijn, zodat je beter kunt intunen op je innerlijk weten.

=

We doen schrijfopdrachten om nog meer helderheid te krijgen en je inzichten vast te leggen.

Na deze sessie voel je rust en ruimte. Je ervaart daarin meer stevigheid om verder te groeien en op jezelf en je natuurlijke groeiproces te vertrouwen.

Praktisch (keuze uit ‘Op locatie’ of ‘Home edition’)

  • Op locatie: 2 uur live sessie in Kraggenburg
  • Home edition: 1 uur Zoomcoach + huiswerk voor binnen en buiten + 7 dagen onbeperkt vragen stellen via mail
  • Groeiverslag met feedback en groeitips op maat
  • Investering: 189 euro (excl BTW)

Over Sjoukje 

~Van kinds af aan ben ik graag buiten. Loop het liefst op blote voeten en de twee woorden ‘waarheen’ en ‘waarvoor’ houden me altijd al bezig: Wat heb ik hier te doen, en wat valt er allemaal nog meer uit het leven te halen?”

Dat ik nu anderen op een hele natuurlijke manier kan coachen met deze vraag lijkt heel logisch. Toch heb ik jarenlang mijn intuïtie verstopt.

De ontdekkingsreis terug naar mijzelf. Het vertrouwen op mijn intuitie. Een proces dat jaren heeft geduurd. Maar het wachten waard. Jezelf voelen groeien is zoiets moois, ik kan en wil daar nooit mee stoppen. En gun dit ieder ander!  

Ook al werk ik veel met mijn intuitie, mijn wetenschappelijke basis (ik studeerde af als MSc Voeding en Gezondheid) blijft onderdeel van mijn aanpak. De praktijk van coachen leerde ik bij de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. En samen met al mijn levenservaring is mijn eigen Inner Grow methode gegroeid.

 

~Hoor je je eigen stem nog?
~Wat voel jij diep van binnen?
~Waarvoor kom jij in beweging?
~Wat maakt het leven waardevol voor jou?

Zoek jij antwoord op deze vragen?

Dan ben je welkom in een van mijn sessies.
Of laat je inspireren op mijn Instagram.

 

WIL JE EERST VOELEN OF WIJ EEN KLIK HEBBEN?

 

Maak dan een afspraak voor een KENNISMAKINGSGESPREK