Selecteer een pagina

 

Heb jij het op papier prima voor elkaar? Huisje boompje, beestje. Maar knaagt er al een tijdje iets? Sta je op een kruispunt in je leven, voel je dat je aan het veranderen bent en anders naar de wereld bent gaan kijken?

Vraag jij jezelf steeds vaker af: waarvoor kom ik in beweging? Wat maakt mijn leven waardevoller en hoe creëer ik meer zingeving? Voel je dat je persoonlijk aan het groeien bent en hier tijd en aandacht aan wilt besteden?

 

Leven is groeien. Het is onze natuur.

We zijn gemaakt om te groeien, net als alles dat leeft in de natuur. Maar de zaadjes die je vandaag plant, komen niet meteen morgen uit. Deze hebben tijd nodig om te aarden en uit te groeien tot stevige planten en bomen. Al heb je dit misschien niet zo geleerd op school of in je werk.

Je bent geneigd om de beste keuze te willen maken en snel resultaat te zien. Maar duurzame verandering en innerlijke groei gaat niet over meer nadenken en harder stappen zetten. 

Duurzame transformatie gaat over een diepere connectie met jezelf, waarbij je door lagen heengaat om de vraag achter de vraag te beantwoorden. Het gaat over aanwezig zijn in het moment, en durven voelen in iedere vezel van je lichaam wat jij nodig hebt om de volgende stap te zetten.

Je eigen pad volgen

  • Ben jij klaar om een nieuwe stap in je leven te maken? Om van baan te veranderen, je eigen bedrijf te starten, of om in je eentje een reis te maken?
  • Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en wil je deze keer echt je hart en intuïtie volgen?
  • Ben jij klaar om JA te zeggen tegen jezelf en jouw diepste verlangen en samen met mij de eerste zaadjes te planten?
  • Ben jij klaar om afscheid te nemen van hoe het hoort, hoe je het hebt geleerd en hoe iets zou moeten? Klaar om je eigen pad te volgen?

 

Ga jij met mij mee de natuur in?

 

Inner Grow sessie

=

Een sessie op een bijzondere plek in de natuur, die uitnodigt om te groeien. 

=

We nemen de ruimte en zoeken de rust in jezelf op.  

=

Je leert om je innerlijke stem te horen met instrumenten die je altijd bij je hebt.

=

We doen schrijfopdrachten om helderheid te krijgen en je inzichten te verankeren.

Na deze sessie voel je rust en ruimte. Je ervaart meer stevigheid om innerlijk verder te groeien en op jezelf en je natuurlijke groeiproces te vertrouwen.

Praktisch

  • 2 uur live sessie in Kraggenburg
  • Verrassing per post
  • Investering: 189 euro (excl BTW)

Over Sjoukje 

Van kinds af aan ben ik graag buiten. Ik loop het liefst op blote voeten en de twee woorden ‘waarheen’ en ‘waarvoor’ houden me altijd al bezig: Wat heb ik hier te doen, en wat valt er allemaal nog meer uit het leven te halen?”

Als boerendochter had ik de rijkdom om een echt buitenmeisje te kunnen zijn. (Hoewel ik me soms ook afvroeg waarom ik geen jongen was). Maar ik kon ook goed leren en volgde de route van vwo naar universiteit naar een ‘goede’ baan. Gewoon omdat dat zo hoorde. 

Jaren lang was ik een wandelend hoofd dat altijd maar bleef denken. Ook toen ik voelde dat deze route mij niet pastte, zocht ik de antwoorden in mijn hoofd, want mijn volgende stap moest wel logisch zijn. Ik liep vast.

Pas toen ik leerde om weer als een kind naar de wereld te kijken, open, eerlijk en nieuwsgierig, lukte het me om vaste denkbeelden los te laten, nieuwe zienswijzen toe te passen, zonder schuldgevoel naar het verleden. Ik ontspande en groeide weer!

Ik ben jouw coach als je klaar bent met wat er allemaal moet en hoort en het nu jouw tijd is om meer naar jezelf te luisteren, eindelijk je hart te volgen.

Hoor je je eigen stem nog?
Wat voel jij diep van binnen?
Waarvoor kom jij in beweging?
Wat maakt het leven waardevol voor jou?

 

 

Ik heb dit traject als zeer prettig ervaren.  Wandelend praten vond ik erg fijn en Sjoukje stelde ook precies de goede vragen. Ze voelde mij super goed aan en ik kreeg de ruimte om mezelf te zijn.

 De gesprekken hielpen mij verder omdat zij mij liet inzien dat er veel veranderingen gaande waren. Ik ben weer dichter bij mijzelf gekomen en dat is voor mij en mijn bedrijf erg belangrijk.

 Ik maak nu andere keuzes in mijn bedrijf, waardoor er stress en druk is weggenomen en ik lekkerder in mijn vel zit.

Nynke Verwer-Groen, grafisch ontwerpster bij Nynke Ontwerpt

 

Tijdens het coachingstraject met Sjoukje kreeg ik verschillende opdrachten om mee aan de slag te gaan. Ik weet niet precies wat welke bijdrage heeft geleverd, maar in mijn hoofd komt rust en ruimte. Vooral door dingen los te laten, niet te willen sturen, maar het probleem te laten waar het is.
Vertrouwen is een belangrijke voorwaarde in de relatie met je coach. Met Sjoukje was alles bespreekbaar. We konden samen lachen, huilen en weer doorgaan.
Inmiddels maanden verder. De coaching helpt nog steeds. Als ik ergens tegenaan loop, probeer ik er anders naar te kijken en het los te laten om zelf geen onnodige stress te hebben.

Albertine Evers, directeur Marketing & Sales bij FifthWheel Europe B.V.

WIL JE EERST VOELEN OF WIJ EEN KLIK HEBBEN?

 

Maak dan een afspraak voor een GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK