fbpx

Eén op één coaching om jouw doelen te bereiken

JE WILT GEZONDERE KEUZES MAKEN, MAAR….

R

Je moet al zoveel.

R

Je vindt het lastig om jezelf tijd te gunnen.

R

Er komt steeds iets tussen dat prioriteit lijkt te hebben.

R

Het lukt je maar niet om gezonde acties in te plannen.

R

Elke keer als je even goed bezig bent, houd je dit niet vast.

R

Je weet niet waar je moet beginnen, je mist overzicht.

HET LEEFSTIJLTRAJECT

Je hikt er waarschijnlijk al langer tegenaan om de stap te zetten. De stap op weg naar een gezondere versie van jezelf. “Waarom doe je het nou niet gewoon!”, spreek je jezelf streng toe.

Maar je houdt veel ballen in de lucht: de zaak, je relatie met je partner, de zorg voor je kinderen, en misschien heb je ook nog mensen in dienst die op jou vertrouwen. Je agenda is goed gevuld, zullen we maar zeggen.

Diep van binnen blijft het knagen.

Jouw gezondheid is heel belangrijk voor je. Je weet heel goed wat het meest kostbare bezit is in dit leven. Dus moeten er meer gezonde acties op de planning komen. En worden uitgevoerd. Ok, je loopt af en toe een rondje, of je eet een salade op kantoor. Dat geeft je even een goed gevoel. Maar het lukt je niet om deze acties structureel op je agenda te zetten. En het gewoon te doen. Het lijkt zo simpel, maar je moet al zoveel. En waar moet je beginnen?

Je hoeft het echt niet alleen te doen.

WAT KUN JE VERWACHTEN BIJ HET LEEFSTIJLTRAJECT

In een individueel leefstijltraject richt ik mijn aandacht helemaal op JOU!

Je krijgt een op een coaching van mij.
We gaan samen naar buiten om met jouw persoonlijke doelen aan de slag te gaan.
En jij komt in actie!

Intake

We starten altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek doen we een nulmeting, kiezen samen jouw doel waar je aan wilt werken en maken dit concreet. We bespreken hoe de aanpak eruit kan zien en je gaat naar huis met je eerste actieplan. Zodat je meteen je eerste stappen kunt zetten.

Coachingsessies

Na het intakegesprek volgen de coachingsessies. Een coachingssessie is een live afspraak op een locatie naar keuze, bij voorkeur buiten in de natuur. Het aantal coachingsessies is afhankelijk van het traject dat je kiest, en de sessies duren ongeveer 1 uur tot maximaal 5 kwartier. Ik reken alleen reiskosten voor afspraken buiten de Noordoostpolder.

 

DIT LEVERT EEN LEEFSTIJLTRAJECT JOU OP

=

Je bent je (weer) bewust van je eigen kwaliteiten.

=

Je neemt de verantwoordelijkheid voor je gezondheid.

=

Je kiest voor stappen die bijdragen aan jouw doel.

=

Je kunt jezelf tot gezonde acties zetten.

=

Je voelt zelf hoe je balans in je leven kan creeren.

=

Je zit beter in je vel.

OVER SJOUKJE

Mijn missie als leefstijlcoach is om jou in beweging te brengen om gezonde keuzes te maken die bij jou passen. In een druk bestaan, waar je energie is zoekgeraakt, kan het heel lastig zijn om weer grip te krijgen op wat echt belangrijk voor je is. Tijdens het leefstijltraject staan we samen stil bij wat jij nodig hebt om weer jouw ideale balans te vinden. We maken gebruik van de rust en ruimte van de natuur en waar nodig van mindfulness. Ook in mijn manier van coachen zul je rust en ruimte ervaren. Dat is mijn kracht als coach, en daarmee help ik jou inzicht te krijgen in de stappen die jou echt verder helpen. Op naar een duurzaam resultaat.

KIES JOUW LEEFSTIJLTRAJECT

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Ik heb dit traject als zeer prettig ervaren.  Wandelend praten vond ik erg fijn en Sjoukje stelde ook precies de goede vragen. Ze voelde mij super goed aan en ik kreeg de ruimte om mezelf te zijn.

De gesprekken hielpen mij verder omdat zij mij liet inzien dat er veel veranderingen gaande waren. Ik ben weer dichter bij mijzelf gekomen en dat is voor mij en mijn bedrijf erg belangrijk.

Ik maak nu andere keuzes in mijn bedrijf, waardoor er stress en druk is weggenomen en ik lekkerder in mijn vel zit.

 

Nynke Verwer-Groen, grafisch ontwerpster bij Nynke Ontwerpt

Ik vond het lastig om gezond boodschappen te doen in de supermarkten met hun vele producten, en de neiging om rotzooi te kopen was daarom voor mij erg makkelijk.

Ik heb samen met Sjoukje gekeken naar wat voor mij gezonde voedingsmiddelen zijn, en hoe deze toe te passen in een week van werkdagen en dagen van thuis zijn.

Ook hebben we gekeken hoe ik beweging in mijn weekschema kon plannen, dit begon met kijken naar welk soort van beweging ik leuk vond en daarna kijkend naar of ik dit alleen of samen wilde doen, buiten, binnen en wanneer dit zou kunnen.

Sjoukje is een betrokken coach. Ze bereidt zich goed voor op een coaching sessie, ze is erg geïnteresseerd in de persoon die ze coacht, ze is zelf fit en weet veel over beweging en voeding.

Het samen buiten zijn zorgt voor een leuke en ontspannen sfeer.

 

Tessa (31) uit Emmeloord

 

WIL JE EERST VOELEN OF WIJ EEN KLIK HEBBEN?

 

Maak dan een afspraak voor een GRATIS KLIKGESPREK